2 maj 2023

Pe-form designar en grafisk profil och webbplats för Marish Hemservice

Marish Hemservice, en professionell städ- och hushållstjänst i Skåne, var i behov av en ny grafisk profil och webbplats för att spegla deras kvalitetstjänster. Efter en noggrann urvalsprocess valde de Pe-form för att ta fram deras nya grafiska profil och webbplats.

En stark visuell identitet

Marish Hemservice behövde en stark, visuell identitet som skulle hjälpa dem att sticka ut på en konkurrensutsatt marknad. Pe-form tog sig an uppgiften att utveckla en logotyp och en grafisk profil som skulle återspegla företagets värderingar och mål. Vi började med att utföra noggrann research kring Marish Hemservice's målgrupp, konkurrenter och marknadstrender för att skapa en unik och anpassad grafisk profil.

Efter en genomförlig designprocess i nära samarbete med Marish Hemservice, var Pe-form redo att presentera den nya logotypen och grafiska profilen. Resultatet var en tidlös logotyp som kombinerade elegans med enkelhet. Den nya grafiska profilen var ren, luftig och sofistikerad, med en färgpalett djupa och kontrastrika färger. Varumärket var nu redo att lanseras på den nya webbplatsen.

Grafisk profil för Marish Hemservice

En snygg och användbar webbdesign

För att spegla Marish Hemservice's professionalitet och engagemang, skapade Pe-form en användarvänlig, responsiv webbplats med ett stilrent och modernt utseende. Webbplatsen innehöll relevant information om företagets tjänster, erfarenhet och målsättningar, samt ett flertal kontaktformulär som gjorde det enkelt för kunder att komma i kontakt med företaget, eller boka deras tjänster direkt på webben.

Pe-form arbetade hårt för att skapa en grafisk profil och webbplats som skulle stärka Marish Hemservice varumärkesidentitet och göra det lättare för kunder att hitta och boka deras tjänster. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att ta fram en sådan viktig del av deras varumärkesstrategi och ser fram emot att se deras företag fortsätta att växa och lyckas.

Behöver du hjälp med webbutveckling eller grafisk design?

Pe-form är ett kreativt design- och webbutvecklingsföretag som specialiserar sig på att skapa unika grafiska profiler och webbplatser som hjälper våra kunder att nå sin fulla potential. Vår mångåriga erfarenhet och kreativa strategi för att skapa logotyper och webbplatser, som inte bara ser bra ut, stärker er varumärkesidentitet och hjälper er att nå era affärsmål. Vår expertis inom logotypdesign och webbutveckling gör oss till det perfekta valet för att ta ditt företags varumärke till nästa nivå. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov för logotypdesign och webbutveckling, och låt oss hjälpa dig att skapa en unik varumärkesidentitet som sticker ut från mängden.

Skriven av Pepe Juntunen
Designer & founder, Pe-form
crossmenu