OM OSS

Erfarenhet och kreativitet

Både vår kunskap in-house och genom samarbete med utvalda experter är vi en helhetsleverantör för alla era marknadsföringsbehov.

Vi fyller dina marknadsföringsbehov

Tack vare erfarenhet av traditionella och digitala medier sedan 1998 har vi en gedigen kunskap om vilka behov och utmaningar dagens digitala marknadslandskap för med sig. Vi erbjuder kompletta lösningar från företagsnamn, logotypdesign, grafiska profiler och webbutveckling. Dessutom har vi lång erfarenhet och kompetenta partners för att täcka era SEO-relaterade behov.
Kontakta oss på Tel. +46 (0)502-65 31 30 eller mejla oss på info@pe-form.se

Logodesign

Med flera hundra nöjda företagskunder har vår logotypdesigner jobbar för myndigheter, små och stora företag i många branscher.

Trycksaker

Vi designar kataloger, broschyrer, reklamblad och andra trycksaker. Även produktförpackningar och speciallösningar.

Webbdesign

Vi kan tillsammans se vilka behov du har och hitta den perfekta plattformen och lösningen som du kan ha nytta av i många år.

SEO

Många års arbete med fokus på Google och sociala medier har gett oss möjligheten att placera våra kunder steget före sina konkurrenter.

Grafisk design

Oavsett det gäller grafisk design för bildekaler, reklamfasader, butiksinredning. Det mesta har vi gjort. Framgångsrikt.

Content marketing

Ingen hittar en död webbplats. Innehåll kan vi lösa på många olika sätt. Vi utnyttjar AI och kreativt tänkande.

Hosting och e-post

Hostinglösningar i Sverige med backup, bra hasigheter och stabila e-postlösningar, Office 365 och det just ert företag behöver för att få affärerna att rulla.

Unika lösningar

Emellanåt dyker helt unika utmaningar upp. Splash-sidor till program, logotyper som ska skäras ut i metall med mera. Vi tar oss gärna an nya utmaningar.
"Som grafisk designer är jag övertygad om att noggrannhet är nyckeln till att uppnå ett framgångsrikt resultat. Varje designbeslut som jag tar måste vara genomtänkt och ha ett syfte. Jag tror att det är genom att ha en passion för mitt arbete och att vara omsorgsfull i mina beslut, som jag kan skapa verk som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också effektiva i sin uppgift."
Pepe Juntunen
Grundare och Creative Director, Pe-form
crossmenu