2 maj 2023

Pe-form fick förtroendet att ta fram en design av broschyr till Brandt

Pe-form har sedan länge varit en pålitlig partner för företag som vill ha professionell hjälp med att ta fram marknadsföringsmaterial. När Brandt Släpvagnsspecialisten sökte en partner för design av broschyr som skulle nå deras målgrupp var det därför självklart att de valde Pe-form. Samarbetet resulterade i en målgruppsanpassad broschyr som blir ett värdefullt komplement i försäljningen av släpvagnar och förstärker Brandt Släpvagnsspecialistens varumärke.

Grafisk Design av broschyr

Anpassning av format och kravspecifikation för att nå målgruppen

För att nå ut till Brandt Släpvagnsspecialistens målgrupp var det viktigt att anpassa format och kravspecifikationer. Pe-form arbetade tillsammans med Brandt Släpvagnsspecialisten för att förstå deras potentiella kunder och vad de sökte i en släpvagn. Genom att anpassa formatet och kravspecifikationerna kunde Pe-form hjälpa till att skapa en broschyr som var lätt att läsa, informativ och övertygande.

Koncept och grafisk tonalitet kommunicerar rätt värden

Med rätt målgruppsanpassning på plats arbetade Pe-form med att skapa ett koncept för broschyren, inklusive grafisk tonalitet. De ville kommunicera rätt värden och skapa en känsla av kvalitet och förtroende. Genom att använda en kombination av högkvalitativa bilder, enkel men effektiv grafik och väl valda färger kunde Pe-form hjälpa till att skapa en broschyr som var både snygg och informativ.

Nyttigt innehåll skapar mervärde

En broschyr är bara så bra som sitt innehåll. Pe-form vet det och arbetade hårt för att skapa nyttigt innehåll som skapade mervärde för läsaren. Pe-form hjälpte till att sammanställa information om släpvagnar, inklusive specifikationer, tillbehör, informationsrutor, guider och andra viktiga detaljer. De inkluderade också en del om företagets historia och värderingar för att lägga till en personlig touch.

Tryckt broschyr

Resultat och reflektioner

Resultatet av samarbetet mellan Pe-form och Brandt Släpvagnsspecialisten var en imponerande broschyr som hjälpte till att öka försäljningen av släpvagnar och förstärka Brandt Släpvagnsspecialistens varumärke. Pe-form är stolta över sitt arbete och ser fram emot framtida samarbeten med Brandt Släpvagnsspecialisten och andra företag som söker professionell hjälp med sin marknadsföring.

Ett samarbete att minnas!

Samarbetet mellan Pe-form och Brandt Släpvagnsspecialisten var en riktig framgångshistoria. Pe-form fick förtroendet att ta fram en komplett tryckt broschyr för Brandt Släpvagnsspecialisten, och resultatet var en snygg och informativ broschyr som blir ett värdefullt komplement till säljarna och stärker det egna varumärket. Pe-form ser fram emot fler samarbeten i framtiden och är stolta över att ha varit en del av Brandt Släpvagnsspecialistens framgångar.

Skriven av Pepe Juntunen
Designer & founder, Pe-form
crossmenu